Pri inštalácii sklenenej skrinky svokra nechcela pochopiť, že teraz sú všetky výhody vonku! V žiadnom prípade nie je špinavý

- 2021-08-20-

V bytovej výzdobe každý venuje čoraz väčšiu pozornosť pohodliu, kráse a praktickosti domova. Jeden z mojich priateľov sa minulý rok oženil. Výzdobu nového domu mala na svedomí ona a jej priateľ. Vybrala si zariadenie domácnosti a domácnosti, ktoré sa jej páči. Svokra v budúcnosti prišla a pozrela sa. Bola spokojná so všetkým, až na to, že presklené skrinky neboli spoľahlivé a chceli použiť drevené!

Vtedy som nahneval svoje dievča a tí dvaja sa medzi sebou trochu pohádali, lebo manželstvo tých dvoch takmer padlo prachom. Neskôr to bolo naozaj praktické a čisté. Táto záležitosť sa považuje za obrat.

Všetci vieme, že skrinky sú dôležitou súčasťou domácnosti. Vo všeobecnosti medzi skrinky patria skrinky, sklo a iné diely, o ktorých sa dá povedať, že sú nepostrádateľné. Dnes spomínané presklené skrinky sa v skutočnosti nazývajú akrylové skrinky. V porovnaní s doskovými skrinkami z umelého kameňa ide o skrinku vyrobenú z nového typu materiálu.

 

Presklené skrine KO ostatné materiály skrine v sile

Svokrovci mojej sestry si myslia, že presklená skrinka určite nie je použiteľná. Skriňa sa používa takmer každý deň. Rozbilo sa to čoskoro náhodou? V skutočnosti ide o nedorozumenie. Sklo nemusí byť nevyhnutne krehké. Naopak, pevnosť dosky presklenej skrinky je viac ako 3-krát väčšia ako pevnosť iných skriniek.

 

Presklené skrine sú KO v ochrane životného prostredia a bezpečnosti. Skrine z iných materiálov

Okrem toho sú dosky sklenených skriniek čisté a šetrné k životnému prostrediu, čo je v súlade s nízkouhlíkovou a ekologickou životnou filozofiou, ktorá sa teraz presadzuje. Nerobte si starosti s radiáciou, formaldehydom atď., Tento druh skrinky je bezpečnejší a bezpečnejší na použitie.

 

Presklené skrinky sú vzhľadovo KO. Skrine z iných materiálov

Sklenené skrinky sú bohaté na farby a môžu spĺňať rôzne štýly dekorácie. V porovnaní s tradičnými skrinkami je vzhľad výrazne vylepšený. Nerezový materiál dodá ľuďom pocit chladu.